menu
Dia header

Vigi spreekt op groot Internationaal innovatie evenement in MΓΌnchen

Met trots kunnen we vertellen dat Vigi op woensdag 17 oktober spreekt op de Digital Insurance Agenda (DIA) in MΓΌnchen. Vigi is geselecteerd als 1 van de 50 insurtechs om te vertellen over een unieke, innovatieve oplossing in de verzekeringswereld.

Lees meer

De ergste verhalen waarvan je hoopt dat ze jou (en je telefoon) nooit overkomen.

Is jouw telefoon al eens door een auto overreden? Of moest je je geliefde mobieltje letterlijk uit de shit redden? Ik ging op zoek naar de ergste telefoon verhalen en werd niet teleurgesteld…
Zo heeft Rob (34) meteen een goede binnenkomer. β€˜Ben je ooit wel eens met je vorkheftruck over je jas met daarin je telefoon en huissleutels gereden? Duur geintje was dat.’
Het hoeft natuurlijk niet direct slecht af te lopen. Kerstin (33) vertelt: β€˜Mijn zoon verloor zijn mobiel op straat en een auto reed eroverheen. We waren al bang dat dit einde telefoon betekende, maar alleen zijn beschermscherm was gebarsten. Zijn mobieltje bleek nog heel.’

Lees meer

5 plaatsen waar telefoons het meest worden gestolen.

Je gaat uit je dak bij een optreden, de band is goed, dus je neemt een foto. Tenminste, dat ben je van plan. Er zit namelijk niets meer in je zak! Daar sta je dan, en je kunt niet eens de politie bellen om aangifte te doen. Rampscenario? Voorkom het! Dat begint bij weten waar telefoons het vaakst worden gestolen.

Lees meer

Wel of geen telefoonverzekering?

Ben je een enorme stuntelkampioen of koop je zelfs nog beschermhoesjes voor je beschermhoesjes? Waarschijnlijk zit je er tussenin. Moet je dan wel of geen telefoonverzekering? Binnen een paar minuten weet je zeker of het (n)iets voor jou is.

Lees meer

We hebben ons privacybeleid aangepast.

Op 25 mei treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in heel Europa in werking. Deze nieuwe privacywetgeving bevat regels voor bedrijven voor het verwerken van persoonsgegevens. De AVG biedt consumenten meer inzicht in en controle over de verwerking van hun persoonsgegevens. In ons gewijzigde privacybeleid kun je lezen welke persoonsgegevens we van jou verzamelen, voor welk doel we je gegevens gebruiken en welke rechten je als klant hebt.

Ons nieuwe privacybeleid

Millennials: de beschaafde nieuwe generatie?

Vigi ondervroeg in december meer dan 250 millennials over hun verwachtingen rond de feestdagen en ontdekte een trend: Sinterklaas is uit en de gemiddelde 18- tot 37-jarige houdt het verlanglijstje sober. Wat zegt dit over deze generatie en hoe speel je daarop in?

Lees meer
emerce

Vigi verwacht piekmoment rond de kerst door komst iPhone X.

On-demand-verzekeraar Vigi ziet een flinke toename van het aantal gebruikers van haar verzekeringsapp door de komst van de iPhone X. De duurste en breekbaarste smartphone ooit doet gebruikers beseffen dat een flexibele verzekering een slimme investering is. Vigi verwacht rond de kerstdagen een nieuw piekmoment doordat de iPhone X in deze periode in Nederland massaal geleverd gaat worden.

Lees meer