menu

Vigi spreekt op groot Internationaal innovatie evenement in München.

Dia header

Met trots kunnen we vertellen dat Vigi op woensdag 17 oktober spreekt op de Digital Insurance Agenda (DIA) in München. Vigi is geselecteerd als 1 van de 50 insurtechs om te vertellen over een unieke, innovatieve oplossing in de verzekeringswereld.

De DIA is een groot, internationaal evenement waar C-level, directie en management van verzekeraars, investeerders en leveranciers samen komen. Het doel van het evenement is om de branche te inspireren en motiveren zichzelf opnieuw uit te vinden en met innovatieve oplossingen te komen. Tijdens de DIA pitchen de 50 insurtechs ieder 8 minuten.

In de Vigi pitch wordt kort uitgelegd waarom Vigi bestaat en ligt de nadruk op een demo om te laten zien hoe het werkt. Daan Tolk (Team Lead): “Om uitgenodigd te worden op dit evenement is een grote eer. Het is een blijk van waardering voor onze innovatieve oplossingen en harde werken van de afgelopen anderhalf jaar.”

Almar Aubel (Tech Lead) vult aan: “Met onze pitch willen we de branche laten zien dat het mogelijk is om samen met een groot verzekeringsbedrijf een innovatieve, nieuwe dienst te lanceren. We kijken uit naar reacties van branchegenoten en de mogelijke samenwerkingen die het gaat opleveren.”

Een uitgebreid verslag wordt na afloop gepubliceerd op onze website.

Download Vigi voor iOS of Android en swipe je verzekering aan en uit wanneer je wil. Je bent al verzekerd vanaf 12 cent per dag. We hopen natuurlijk dat je telefoon nooit wordt gestolen, maar je bent dan tenminste goed verzekerd!

apple-storegoogle-play