menu

Vigi maakt verzekeren super simpel en een veel leukere ervaring dan je gewend bent van verzekeraars.

vigi

Snel, zonder gedoe en helemaal op jou afgestemd. Je maakt altijd de juiste keuze op het juiste moment. Waar je ook bent. We zijn helemaal nieuw, maar als label van Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V. wel met bakken vol ervaring. We snappen dus wat er mogelijk is en wat er beter kan als het gaat om verzekeren. Maar vooral hoe we voor jou het verschil kunnen maken.

Verzekeringen zelf afsluiten is niet altijd even transparant en gemakkelijk. Daar brengt Vigi graag verandering in. Bij Vigi houden we namelijk niet van gedoe. We vertellen je liever precies hoe het zit, zodat jij straks een product hebt dat echt bij je past en je kunt gebruiken wanneer het echt nodig is.

Klein, met grenzeloze ambities
Op dit moment vind je in onze app de on-demand verzekering voor je favoriete spullen. Maar de ambitie van Vigi kent geen grenzen. Op korte termijn willen we je helpen om meer diensten en producten te ontdekken die je helpen om relevante risico’s af te dekken zodat jij lekker van je leven kunt blijven genieten.

Altijd up to date, waar je ook bent
Je kunt je items op 1 plek bekijken en wijzigen, 24/7. Zo weet je precies wat je hebt. Ook alle communicatie met ons doe je via de app. Je bent dus altijd en overal up to date.

Nieuwsgierig?
Reis dan met ons mee en blijf op de hoogte van onze nieuwste diensten, producten en andere slimme updates.

Heb je in de tussentijd feedback of suggesties voor ons? Ook dan horen we graag van je! Onze contactgegevens vind je hier.

Bedrijfsinformatie
Vigi is een initiatief van Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V. Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V. is aanbieder van de schadeverzekering van Vigi. Zij is een naamloze vennootschap met statutaire zetel te `s-Gravenhage. Zij heeft haar adres aan de Burgemeester Rijnderslaan 7, 2595 AK `s-Gravenhage. Zij is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder dossier­nummer 27023707, in het register van de AFM onder nummer 12000475 en in het register van DNB.party